Samen aan
de slag
Onze medewerkers

Betrouwbaarheid als sleutelwoord
Binnen WB Firepacks staat betrouwbaarheid centraal. Zoals de klant mag vertrouwen op WB Firepacks, mogen onze medewerkers vertrouwen op onze organisatie. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed gefaciliteerd worden, met goed uitgeruste werkplekken, goed gereedschap voor de technische medewerkers en goed uitgeruste bedrijfswagens voor de Service Engineers.

Ondernemend en nuchter
We zijn een gedegen organisatie met een stabiel medewerkersbestand en veel kennis op het gebied van brandbeveiliging en Firepacks. We zijn marktleider in de Benelux en zijn voortdurend in ontwikkeling. Kenmerken van onze cultuur zijn: open en direct, ondernemend en een informele werksfeer. Tel daar een fijne werkomgeving en leuke collega’s bij op en je voelt je helemaal op je plek!

Metalelektro
We werken bij WB Firepacks volgens de cao Metalektro. Dit betekent dat je kunt rekenen op een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen. We stimuleren iedereen om het beste uit zichzelf en onze organisatie te halen en iedere dag een beetje meer te groeien.

Kom jij ons versterken?

Bij WB Firepacks hebben we vacatures op verschillende vakgebieden en opleidingsniveaus.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe (technisch) talent.