Renovatie,
zodat u weer
door kunt
Renovatie

Geen enkele installatie gaat eeuwig mee, ook al wordt uw Firepack met regelmaat gecontroleerd en onderhouden. Er komt een moment waarop u voor de vraag komt te staan: moet de pompset worden vervangen, of opgeknapt door het vervangen van een aantal onderdelen? Wij hebben een gespecialiseerd team dat zich bezighoudt met reparaties en renovaties van Firepacks.

Van inventarisatie tot renovatie
De opname start met een inventarisatiegesprek op uw locatie. Tijdens deze afspraak achterhalen we de behoefte, voorschriften en specifieke wensen. Ook maken we het benodigde beeldmateriaal van uw installatie. Met deze informatie gaan we naar de tekentafel en kijken we met onze Engineers naar de mogelijkheden tot reparatie en renovatie. We geven advies op maat, inclusief een duidelijke offerte voor de werkzaamheden die we adviseren om de levensduur van uw installatie te verlengen. Voorbeelden van adviezen zijn:

  • Het reviseren van de pomp en/of (diesel) motor
  • Het vernieuwen van de schakelkast
  • Het vervangen van complete pompsets (maatvoering in lijn met huidige situatie)
  • Het vernieuwen van de volledige inrichting van de pompkamer, inclusief alle leidingwerk, roosters, testleiding etc.

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met het inplannen van de werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen zowel op locatie als in onze werkplaats in Zwijndrecht worden uitgevoerd.

Kwaliteit voorop
Kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. WB Firepacks is VCA-gecertificeerd en alle Service Engineers beschikken over een veiligheidspaspoort. Afvalstoffen zoals olie, koelvloeistof, filters en accu's worden op een verantwoorde manier afgevoerd bij erkende, gecertificeerde afvalwerkers.

Meer weten?

Wilt u weten wat WB Firepacks voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij horen graag van u.