Altijd blijven
innoveren
24/7 bezig met
brandveiligheid
Over WB Firepacks

WB Firepacks ontwikkelt, produceert, test, installeert, repareert en onderhoudt Firepacks. Firepacks zijn diesel- en elektromotor aangedreven pompsets voor brandblusinstallaties. We zijn dus dagelijks bezig met de kern van brandbeveiliging. Alles in en rond de pompkamer - het hart van de installatie - krijgt daarbij onze uitdrukkelijke aandacht. Wij leveren onze Firepacks aan sprinklerinstallateurs en aan eindgebruikers in heel Europa. In de Benelux zijn we de onbetwiste marktleider.

Vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht werken onze Designers en Engineers aan de brandveiligheid van morgen. Naast het ontwikkelen en produceren van nieuwe Firepacks en renovatieprojecten is het onderhouden van bestaande installaties een belangrijk bedrijfsonderdeel. Onze eigen Service Engineers zijn dagelijks op pad om bestaande installaties te onderhouden en optimaliseren. Al onze werkzaamheden voeren we in eigen beheer uit: van het ontwerp tot testen en van inbedrijfstelling op locatie tot service en onderhoud.

Maatwerkoplossingen
Iedere omgeving is uniek en vraagt om een andere (pomp) oplossing. U moet erop kunnen vertrouwen dat de Firepack, in geval van brand, direct in werking wordt gesteld. Het is het hart van uw brandbeveiligingsinstallatie. Ieder project is dus maatwerk en begint met een gesprek met de installateur of eindgebruiker. We gaan op zoek naar de beste (technische en economische) oplossing voor het bieden van de optimale brandbeveiliging.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid is het sleutelwoord waar elke medewerker voor staat. Meer dan 10.000 bedrijven in Europa en daarbuiten vertrouwen op WB Firepacks, 24 uur per dag, het hele jaar door. Benieuwd naar de mogelijkheid om de brandbeveiliging in uw omgeving te waarborgen? Bekijk hier onze oplossingen of neem contact met ons op

Corporate brochure

Download hier onze Engelstalige corporate brochure voor meer informatie over onze organisatie. 

Partners & Samenwerkingen

Wij maken ons sterk voor de brandbeveiligingsbranche. Hierin werken we samen met verschillende partijen.