30-09-2021

Bekijk onze EFP in een virtuele omgeving!

Terug naar het overzicht

Na een lang ontwikkelingstraject in het eindelijk zover. Wij presenteren met trots onze VR experience! Dit project komt voort uit de drang om ons als bedrijf continu uit te dagen. Samen met VR Owl en ons team binnen WB Firepacks hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze virtuele pompkamer. In de VR omgeving maakt u kennis met de werking van onze Electronical Foam Proportioner (EFP).

News logo


Zoals hierboven omschreven zijn we de afgelopen maanden drukbezig geweest met de ontwikkeling van onze VR omgeving. Tijdens dit proces waren er natuurlijk veel mensen betrokken om ervoor te zorgen dat we niets over hoofd zagen. Hierbij waren onze Technical manager, Engineer Technology, Accountmanagers, Mechanical & Process Engineer en Marketeers betrokken.

Samenspel
Naast de interne betrokkenheid hebben wij nauw samengewerkt met VR Owl. Wij kunnen natuurlijk van alles willen binnen de VR omgeving, maar dit moet technisch gezien ook mogelijk zijn. Om deze reden was het nog belangrijker dat we goed met elkaar afstemden wat onze verwachtingen waren. Onze Engineer heeft in deze de pompkamer in een 3D omgeving gemaakt. Vervolgens is VR Owl aan de slag gegaan met de bouw van de VR omgeving.

De grootste uitdaging gedurende dit proces was namelijk als volgt: "Hoe kunnen wij een zo realistisch mogelijk beeld geven van de daadwerkelijke situatie?". Waar wij soms twee stappen vooruitgingen, deden wij er een aantal weken later ook gemakkelijk weer drie stappen achteruit. Het is natuurlijk enorm lastig om de techniek en praktijk visueel perfect te weergeven in een VR module. Na een lange ontwikkeling kunnen we stellen dat de VR Experience zowel technisch als praktisch voldoet aan de realiteit. 

Ervaar het zelf! 
Wij presenteren dan ook met trots onze VR Experience! Wilt u het zelf ervaren? Neem contact op met uw vaste contactpersoon of mail naar marketing@firepacks.com.

Video: Beeldscherp


 

Ander nieuws

23-11-2020 Samen sterk: WB Firepacks maakt techniek toegankelijk
Lees meer

21-12-2020 WB Firepacks wenst u prettige feestdagen!
Lees meer

03-03-2021 WB Firepacks introduceert de Electronic Flow Controller
Lees meer